Nina Nu Event

 
 

Nina Nu Event erbjuder underhållning och utbildning med folkmusik och dans, kulturhistoria, naturupplevelse, upptåg, friskvård eller performance. Våra specialiteter är levande kulturarv och årets högtider.


Vi spelar i naturen, på skolor, äldreboenden, konferenser, fester, invigningar, företag, kursgårdar, butiker eller där ni behöver oss!

 


Nina Nu Event

Nugården

Stora Ramviksvägen 125

760 40 Väddö

ateljé: 0176 - 272 111

mob: 070 - 747 26 04

event@ninanu.nu

"Inspirerande, genuint, roligt och välgjort - oavsett om det gäller årets högtider och seder, skogens mysterier, markens grödor eller våra rötters dans och musik...".

"Allt blir en helhet med musik, sång, dans, upptåg, fest och en fläkt från förr i tiden..."
Maria Willborg
Banverket Telenät AB

Med Grågylling upplever man en uppskattad och oväntad musikalisk underhållning,

där naturens krafter och mystik vävs samman i ett nät av sång, musik, dofter och berättarkonst.

 

Gillis Nordin

Eventchef, Sånga-Säby

Trana (grus grus)

Med sin avspända andning ropar den med glittrande vårklang i strupen. Dansar med glädjefyllda, studsande hopp och snurrar. Upphäver tyngdlagen med sina oväntade, individuella skådespel. Kommer ner på jorden i närvarande hållning. Lever i livslånga äktenskap.

"Hej Nina! Jag vill framföra mitt stora tack ännu en gång både från mig och mina kollegor.

Ni lyckades skapa julstämning med er fina sång och både stora som små uppskattade sagostund och teatern om Kung Herodes. Att ni även lyckades med en långdans med det lilla utrymme som gavs är imponerande.

Ert proffsiga bemötande och att känna av stämningen gjorde att kvällen som helhet blev mycket lyckad och jag kommer rekommendera er till andra."
Maria Olsson PQManagement AB